miércoles, 14 de enero de 2009

Exàmens

I tornem a la rutina, després d'unes petites"vacances", arrivat aquest punt ja sabeu que vacances de l' universitat significa per mi, treballar a la tenda de pollastres a l' ast. I realment no sabria dir que es pitjor si tenir "vacances" o no.

Doncs bé, ara ja hem començat l' etapa d' exàmens i d' entregues de projectes, però per extrany que sembli, no estic gens agobiada ja que amb aprovar història de l' art i l' arquitectura, n'estic més que contenta. Que voleu, en sóc així de conformista.

Bé, més que conformista podriem dir-ho com que m' agrada disfrutar la vida, m' agrada estudiar i per això no m' ho prenc a la lleugera, però també m' agrada fer altres coses que en aquesta etapa d' esforç mental que s' agraeixen, anar a donar tomets, anar a fer unes copes amb els amics i riure, anar a buscar redbulls a les 12h de la nit a l' opencor...coses divertides, vaja.

I així, estic aquí escrivint una curteta entrada al blogger, per demostrar-vos que encara sóc viva, i que malaherba no mort mai.

2 comentarios:

Efrem dijo...

Bé, bé...!! Encara ets viva!! :D!

Certament, si estudiar és divertit, que duri!! Jo també ho penso, ep, però no caiguem en can pixa tampoc, que de vegades és facil...

Salut i redbulls! xD

cuc de terra dijo...

com estàs cris? no deixis que t'absorbeixin tant i sigues tu mateixa.

un petó


anna